Regisztráció Elfelejtett jelszó

Benne minden

Spade Előzmény: #833562

Én szerintem meg nyuszi fordítva ültök a lovon. Nem arról van szó h nincs igazatok a jelenlegi helyzetben hanem h teljesen faszok vagytok már ha a közeli jövőről is van szól. A megoldás az MI. Ma már egy apple okosóra is komplexebben elemez mint egy kardiologus és sokkal előbb jelzi a szívinfarktus veszélyt. A két dolgot funkcionalitásban össze se lehet hasonlítani az egyik 0-24-ben nyomja a másik meg a beteglisták alapján 3 hónap múlva lát és akkor is kevesebbet tud mint a zapplebe pókolt MI rendszer pl az adatok alapján 70-80%-os valószínűséggel jósolja cukorbetegséget is és még mi minden jön a hatalmas emberi mérési adatbázisok alapján, tudod a bigdata. Akkor mi a fasznak nyomjuk az előbbit ? Egyáltalán minek háziorvos amikor semmihez se ért? értem h az öregekkel beszélgetni kell meg stb...És ez csak egy szakterület biztos vagyok benne h hamarosan még nagyon sok meglesz Amiről régebben beszélgettünk a web-es diagnosztizáló rendszer az okos kütyük információs adataival is kiegészítva már nem egy helyen kész a világban.Ha igazán értenétek a világot ha igazán tenni akarnátok akkor ez irányba nyomnátok a rendszereket és nem a régmúltba önteni a tengernyi pénzt mintha az ősember kőbaltáját szidoloznátok.

És bizony abban sincs igazatok h a zorvosokra nagy szükség van, a világban hamarosan tengernyi munka nélküli orvos lesz.

És ezt már leírtam neked kb 5 éve és leszartad csak ment tovább az orbán mert az orbán meg csak az orbán meg fasizmus meg a kurvanyját neki. Most megölelhetnél és megköszönhetnéd h igazam lett és h tényleg ez a jövő és ezt kell nyomni, de biztos vagyok benne h továbbra is azt nyomod majd h orbán a zorbán a fasizmus nincs demokratizmus nincs jézus meg migrikell meg csak a zorbán a qrvanyját neki