Ingyen 5 ös vagy 10 es könyv
TapaszJó reggelt Minden Kedves Olvasómnak! Igen, igen december van az ajándékozás időszaka és mint ilyenkor (is) lenni szokott a Random sem felejti el Ügyfeleit. Sőt abban bízik, hogy még több mindenkit megajándékozhat. Ezért legyen olyan, ami még eddig nem volt és az ajándékozással legalább igényt és szokásokat is mérünk. Aki tehát december 28. délig (mert még összesítenünk kell az ünnepek előtt) elküldi nekünk a Boldog Új Évet (lehet BUÉK is) üzenetet, az a VALAKI 5 ársávot kap ajándékba, aki küld egy szép képet, amivel csinálunk egy Random ünnepek galériát, az a VALAKI 10 ársávot kap ajándékba január-február-március hónapokra (ajándék ingyen 5,10 ársáv Budapesti Értéktőzsde adat). Kérjük a név és ügyfélszám feltüntetését is, az üzeneteket vagy a képeket a reggeli@randomcapital.hu email címre várjuk. (Természetesen az ajándékot csak az ügyfeleink tudják igénybe venni, de aki december 28. napjáig számlát nyit és üzenetet, képet küld ugyanúgy részesül ügyfélként az ajándékból.) A Random ajándék bejelentésével egyidejűleg szeretném mindenkinek megköszönni, hogy bizalmával ismét minket tüntetett ki a 2018. év folyamán. Igazi megtiszteltetés a Random Ügyfeleket szolgálni! Képzeljék új ágyneműt (paplant, párnát) vettünk, mert azt állítják, hogy 4-5 évente le kell cserélni az ágyneműt. Ez még nem is lenne probléma. A baj ott kezdődik, hogy a párna méret nem 70*90 lett, hanem 50*70. Gondoltam nem baj, szeretnék erre is Rudolfos huzatot, de képzeljék, például az egész KIKA nem árul ilyen párna méretet. Így nem valószínű, hogy testes testem 115 kilójára húzhatom idén a Rudolfos takarómat és tehetem kopasz fejemet pihentető esti alvásra Rudolfka agancsos párnahuzatára. Ennyi... Léteznek kellemetlen meglepetések is az ünnep tájékán. Nem tudom írtam e már, de egyszerűen imádom a Stirlitz vicceket: "Megy Stirlitz éjjel az utcán. Egyszer csak meglát a távolban két fénylő pontot. - Egy kamion - gondolta Stirlitz. - Kamion az anyád - gondolta a bagoly."