Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #833269

Nehezebb mint a legutóbbi eb selejtező. É-ír, román , finn , feröeri csoport.

Vb selejtezőn előznünk kellett volna vagy Svájcot, vagy Portugáliát. Kettő közül egyet. Ezeknél vsz könnyebb ellenfél Wales és Szlovákia. Csak az a baj mindkettőt előznünk kellene. Ha csak az egyiket kellene akkor a vb selejtezőnél könnyebb feladat lenne , talán. :) De így, hogy mindkettőt . Csak a szlovákok jobbak vsz mint az északírek valaha is voltak. Wales ha formában van akkor igazán nagy csapatoknak is komoly ellenfél, horvátok hagyjuk. :)

A horvátok a legutóbbi vb selejtezőben Izland mögött végeztek . Azért mennyivel máshogy hangzik ellenfélnek Izland mint Horváto. Pedig a legutóbbi selejtezőben Izland előzte őket. Szóval nem kell betojni azért. Abban a csoportban ott volt Ukrajna, Törökország még a horvátok mellett. Izland ezeket előzte, és Izland azért nincs olyan távol tőlünk focitudásban mint a horvátok.

Ebből kiindulva látok esélyt de innen mákkal nem lehet továbbjutni. Mint legutóbb az é-ír, román mögött harmadikként. Fel kell szántani a pályát, jó focit játszani és akkor lesz egy-két dobásunk. Nem verhetetlenek ezek a horvátok se nem kell tisztelni őket előre feladni. Rossi szép feladatot kapott ezzel a csoporttal, belesápadt teljesen ahogy néztem a képeket, nem csodálom.