Regisztráció Elfelejtett jelszó

Jézus szereti ezt

banyaiz Előzmény: #831211

Abból adódik ez a szélsőséges ügymenet a politikusok rövid távú népszerűségben gondolkodnak. A helyzet amit kezelni kell eleve szélsőséges akkor lehetetlen a számukra a finomhangolásban gondolkodni. Mert az nem látványos azonnal és ezért ütközik a gondolkodásmódjukkal ami a rövid távú népszerűség körül forog.

Szilárd Leónak volt a híres mondása a világháborúban háromféle intelligencia létezik. Állati, emberi, és katonai. :) Ezt ki kell egészíteni a politikusi intelligenciával négyféle intelligencia van úgy tűnik.

Egyébként szerintem ezekhez a területekhez muszáj volt hozzányúlni. A vitatéma az lehet miért fajult ez idáig, és nem e lehetett volna fokozatosabban , finomhangolással hozzányúlni ha már idáig fajult.

Kb olyasmi ez mint gonosz migrántok a kukoricásban. Szélsőséges dolgok Afrikától , Szíriáig. Kutya nem törődik vele, aztán egyszer csak gonosz migrántok a kukoricásban vándorolnak és akkor megkezdődik az ámokfutás a másik szélsőségbe. :) + a propagandára minden pénzt elkölteni ha már előre gondolkodni nem sikerült akkor legalább propaganda legyen.

Nagyjából szinte minden így megy. Ezért nagyon veszélyes pl a tömegeket ezzel a gonosz Soros és hasonló eszközökkel manipulálni mert ez sem mondható éppen finomhangolásnak. Milyen végletekhez jut így és annak mi a gyógymódja majd ami szintén végletes.

Ezekben a dolgokban a politikusi intelligencia működésének nagy szerepe van. Aztán a vége a romeltakarítás más nem lehet szükségszerűen ez a vége mindennek a következményeként, és aztán kezdődik elölről. Egész addig így lesz amíg a politikusi intelligencia így működik . Nagyjából ez a rendszer folyamatábrája. :) Erre mondom mindig ez csapdahelyzet.