Regisztráció Elfelejtett jelszó

Deviza

banyaiz Előzmény: #831153

Csak egy példa milyen szélsőségek vannak. Elég legutóbbi évekig visszamenni környékemen 2014-5 környékén 8 millió Ft-ért válogatni lehetett a 60 négyzetméter körüli lakások között. Napokban beszéltem egy sráccal mondja feltett egy lakást 14 millióért 1 nap alatt , ismétlem 1 nap alatt ! megvették . :)

Azért tette fel 14-ért mert nem volt felújítva nincs nyílászáró csere nincs kazáncsere , és csok hiteles bulival talált egy számára jó vételt és gyorsan akart lépni. Feldobta 14-ért 1 nap és elvitték.

Ott ahol 3-4 éve 8 -ért lehet fél évig hirdette volna. :)

Na most ha ez normális egy ingatlanpiacon. Akkor ezekben a szélsőséges dolgokban az állam ámokfutásai hol agyontámogatja hol mínuszba viszi szinte támogatást. Azért ez is fontos tényező vsz.

Bp-ről nem is szólva olyan ingadozások vannak árakban , hogy egy Lőrinc részvényt lepipál kis túlzással. :) Az állam ezekkel a fejjel töröm be az ajtót hirtelen irányváltásokkal hozzájárul ahhoz hisztérikus mozgások legyenek. Ami úgy csapódik le hol világvége hol úgy érzi a polgár muszáj eladósodnia 100 évre devizában mert különben nem tud venni valamit amit előtte 2 évvel harmad annyiért dobtak utána.