Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

banyaiz Előzmény: #829873

Ha ahol horgászom az tűnik fel mennyi csokibarnára sült ember szaladgál akkor észreveszem valami történt itt, valami nem stimmel. :) Megyek lékhorgászni aztán az hiszem Afrikába kerültem mindenhol négerek rohangálnak a jégen machetékkel vágják a lékeket. Megvakarom majd a fejem itt valami furcsaság van ami eddig nem volt. :)

Lehet eljön még ez az idő de valahogy most ennél égetőbb problémákat kellene még előtte megoldani az országban vsz. Kevésbé apokaliptikus víziókat .

...

Putyin és rakétái témához. Ez a fenyegetése rakétákat irányoz ide oda olyan szempontból érdekes, hogy a Nato tagországokra egyébként is irányzott gondolom. Ránk pedig biztos mert mi a hidegháború idején nagy célpont voltunk mint lehetséges felvonulási területe a szovjeteknek. NATO amije volt ránk irányozta. Most gondolom ugyanez fordítva az oroszok részéről számítunk NATO felvonulási területnek és amijük van becéloztak vele. Még az is lehet a NATO is biztos ami biztos. :) Hátha az oroszok felvonulnak és saját területet is lőni kell, vagy átállunk vagy bármi.