Regisztráció Elfelejtett jelszó

új világ

Spade Előzmény: #829733

"ha a demokrácia érdekelne valakit, akkor a legnagyobb malterhívö lenne, mert a szabadságfokok kiteljesedését, és még a kis keleteurópai népek számára is megélhetövé tételét bizony az elmúlt 100 év malteros liberó pax Americana-ja hozta el"

Látod itt derül ki mennyire tudatlan és buta vagy, mert az árhoz tedd hozzá még a kirobbantott 2 világháborút csak a múlt században a majd 200 milla halottal. Aztán csápoljál neki örömödben. A pax americana meg azt jelenti h az elmúlt 50 évben 1 perc sem volt amikor amik nem álltak háborúban valahol a világban. Hol itt a pax ? A felfutó jólét meg annak volt köszönhető mert így akarták megtörni az oroszokat, amint az oroszok megbuktak a széles tömegek életszínvonala stagnál. Az ábrán amit beraktam csak az 1% pár %-os növekedését láttad meg, de azt már nem h a gyarapodás szinte teljesen a 0.01% gyarapodása adta ami azért már elég szép. És fenti csak egy mondatod volt, oldalakat lehetne írni a többiről is, de mi a fasznak úgysem érted meg aztán ha úgytűnik mégis akkor kis idő múlva ujra kezded.

Azt mondod itt Mo-n mekkora negativitás van hát bazky csak olvasd vissza a Mo beírásaidat nálad negatívabb ember kevés van a világban.A sarkörön punnyadni meg trélleg qrva nagy karrier :)