Sziasztok skacok!
banyaiz Előzmény: #829021Nekem homály van a fejemben az ügyben. Rövid távon ezeket a Lőrinc papírokat a várakozások + az alacsony közkéz miatti spéci kereskedés is mozgatja. Ami gyakorlatilag bármilyen mozgást hozhat. Ha most felmegy a 10edelés előtti árára semmivel nem nagyobb lelkesedés mint mondjuk amikor a Konzum+Opust + Apennint és a jó ég tudja mit elkapott a lelkesedés Lőrinc érkezésére. + ilyen felállással oda teszik az árfolyamát ahová akarják. 1-2 mrd forinttal beszállva a közkézbe Lőrinc strómanjai ha vannak neki ilyenjei ügyesen manipulálva szerintem lehet 10 k-ig is fel tudnák húzni. Vagy le tudnák nyomni 400 -ra jövő héten ha akarják.
...
Nyeretlen Kétéves: Térj vissza az alma materbe amíg nem késő. Viharfelhők gyűlnek az oldal felett. :)
...
Sumér harcos: Próbálom diplomatikusan és velem született tapintattal és eleganciával fogalmazni már sokadszorra nem szeretnék találkozókon részt venni. :) Nem bonyolult ez, de látom foglalkoztat ez a kérdés. Nem személyes ez . Mondok néhány rossz példát hátha sikerül megvilágítani. Pl munkakapcsolatban vagy valakivel nem biztos, hogy mélyíteni akarod. Vagy összejössz egy csajjal alkalomszerűen nem biztos , hogy többet is szeretnél. Számomra ez a kapcsolat így az oldallal megfelelő, nem igénylem elmélyüljön. :) De nem azért mert rossz embernek gondollak vagy bármi ilyesmi személyes ok, hanem ez így nekem jó. :) Meg tudod ezt érteni és fel tudod dolgozni? :) Remélem.