Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #828633Nem néztem a kereskedését a tizedelés előtt nem tudom mekkora forgalmak voltak és milyen jellegű kereskedés volt. Ti gondolom követtétek abból talán lehetne arra következtetni gyűjtötték , és mesterségesen lenn tartották a tizedelés és újabb tul szerzés bejelentések előtt vagy sem.
85 k kölcsönvétel és eladás és majd apport sztori is kapcsolódhat ehhez, vagy lehet ettől független.
Az tény, hogy a tizedelés előtti napokban vagy napon bejelentettek komoly vételt tul hányad növekedést . Kitől vették ezt ? Pont a tizedelés előtt.
Illetve mióta megindult/megindították 4 k környékéről mekkora forgalmak voltak. Csak ma most ránézek 800 k db forgalom eddig az tizedelés előtt a Tóth féle pakk nagysága.
Elég sok minden utal arra szépen begyűjtögették amit lehet aztán megindították. Kapcsolva hírekhez. Vagy az árfolyammozgás a kereskedés jellege és a hírek pont így estek egybe teljesen véletlenül.
Ahogy teljesen véletlen az, hogy az Opusnál és a Konzumnál is ezt történt nagyjából. :) A tőzsde ilyen mozognak az árak néha vannak véletlen egybeesések is vevők eladók. :) Mondják a felügyeletnél gondolom, ezt én nyugtázom aztán ennyi. :)