Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #828599

Gratulálok a 4 IG tartáshoz és sikerhez. Elég régóta mondtad gyűjteni kell. Kaszálás van? :) Láttam, hogy nagyon bízol benne korábban de csak legyintettem. :) Mondom egyszer volt Budán kutyavásár . Megint eljátsszák a Konzum + Opus történetet? Úgy látszik nagyon rákaptak ennek az ízére.

Szerintem ha részvényszámot akarnak tovább növelni kézenfekvő megoldás az apport. Ha van mit behozni ide is majd idővel.

Ami nekem most így felületes ránézésre feltűnő nézegettem ezt az ábrát itt lejjebb az árfolyamról + Mészárosról. A tizedelés előtti napokban növelte a tulajdonrészét hivatalosan. Azért tizedelése előtti napokra időzítve egy ilyen bejelentés az elég manipulatív lépésnek tűnik. Szerintem megint azt csinálták nyakig vásárolták magukat a közkéz kicsi eleve és a közkézben is ott vannak aztán oda rakják az árfolyamot ahová akarják. Ha kell akkor egy egy ilyen hírrel megtámogatva.

Kitől vette ezeket a papírokat a tizedelés előtt? Egyik zsebéből átrakta a másikba?

Na mindegy ne tőzsdefelügyelőskedjek mert nem az én dolgom elvégezni a munkájukat. :) Csak kicsit kilóg a lóláb.

Ha ez így van most is akkor bármeddig felmenedzselhetik az árfolyamot. 10 k-ra is ha nagyon belendülnek. :) Főleg még ha néhány hírrel megtámogatják mi mindent fognak a cégbe behozni és mennyi megbízást fog elnyerni. Részvények nagy része náluk lehet úgy tippelném.