Regisztráció Elfelejtett jelszó

rv

banyaiz Előzmény: #828442

Ez új amit művel. Nem az állami megbízásokkal , vagyonnal ügyeskedés , hanem az , hogy a rendszerváltás óta ezeket igyekezett minden érintett minél jobban fű alatt intézni.

Azzal , hogy tőzsdére jött úttörő lett . :) Mert nemhogy nyilvánosság kerülése , hanem felturbózása a tőzsdével.

Gyakorlatilag amit elkezdett az nem más mint a nyilvánosság teljes bevonásával annak a bemutatása hogyan építsünk fel egy vállalatbirodalmat politikai hátszéllel állami pénzből. :) Teljesen újszerű megközelítés a rendszerváltás óta hasonló ügyekben kialakult gyakorlathoz képest.

Egy vállalatbirodalomnak felépítése, túlélése hosszú távon az komoly képességeket feltételez azért az irányítóitól . Amikor nem támogató a politikai/gazdasági környezet akkor is boldoguljon . Üzlet az üzlet alapon szót értsen mindenféle politikai vezetéssel stb.

Ilyen szempontból Mészáros nem tudom mennyire képes boldogulni. Nem tűnik a legélesebb késnek a fiókban, így messziről. :) Nem tudom ebből az egészből mennyi az ő találmánya és mennyi az amikor annyit tud a dolgokból hol kellene aláírni. :) Rejtély a számomra mennyire ő vezeti ezt az egészet vagy vezetik valahová a neve alatt . Amikor nem ilyen szabad a pálya akkor mi fog ebből kisülni.