Regisztráció Elfelejtett jelszó

rv

banyaiz Előzmény: #828415

Ahhoz ki kell gyúrniuk a 2 nagy céget. Sokszázmillós részvényszámú Opus-Konzumot. Illetve arra is figyelniük kell az apportokkal csökken a közkéz. Pl Opusnál sacc 100 millió új részvény van már apportból és még nincs vége. 1/3-al nőtt a részvényszám . Közkéz növelés ezzel párhuzamosan ebből valamennyit eladnak eladtak baráti kezekbe zárt körben, + Otp is beszállt ismeretlen áron (érdekes lenne tudni mennyiért szálltak be) és magántőkealapból valamennyit eladnak eladtak a piacon. Szerintem alulról megtámasztják felülről adogatják. Az Usában már bilincsben vinnék el élegyfogytiglanra kb egy ilyen mókáért mint árfolyammanipuláció. :)

Aztán ha ezeket a pénzeket visszaforgatják magántőkealapon keresztül újabb akvizíciókba és azokkal töltik fel a tőzsdei cégeket és ezt ilyen ütemben folytatják akkor egyszer eljön az a nap eléggé ki lesznek gyúrva a cégek. Hány részvényre fog jutni az a kigyúrt állapot az kérdés.

Mert most azt mondaná egy nyilvános tőkebevonás 100 mrd Ft mondjuk 500 Ft-on Opusban szerintem körbe röhögnék az alapok . De x idő múlva ha ezt az ipart így folytatják eljöhet ennek is az ideje.

Pl egy Konzum azért már értelmezhető számokkal jelent. Azért amit oda bevittek idegenforgalmi buli az már valahogy viszonyítható az árazásához. Nem egy légüres tér Mészáros névvel megtöltve.