Regisztráció Elfelejtett jelszó

rv

banyaiz Előzmény: #828356

Konzum szállodák, kempingek, fél Balaton dettó ugyanez az eljárás.

Szerintem mikor ezt elindították a tőzsdén ezt a hógolyót nem volt az egészben 10 mrd Ft-nál több saját erő. Bő 1-1,5 év alatt a tőzsde árfolyamok alapján 400-500 mrd Ft-ot ér csak a tőzsdén lévő része. Mert sok minden tőzsdén kívül van. Pl az Mkb ami legnagyobb érték az egészben. Arra nem nyilvános honnan vannak a források magántőkealapokban buharáltak elrejtsék honnan is lett meg mkb vételára , de valami hasonló módszerrel mint a többire.

Közben azért Cig, Appennin , 4 ig takarékbank stb , turizmus, gyárak építése , média , bank stb ezek értékek. Függetlenül összességében a tőzsdei árazás elszállásától ezek pénzt hozó vállalkozások. Amit szintén vissza lehet forgatni.

Akkor ezek a tizedelések amit most terveznek Konzumnál 300 millió részvény lesz ott is mehet az opusos megoldás a "tőkebevonásra". Még meg se jelent a tőzsdén de már tizedeli a névértéket. Persze mert 300 millió részvényben nagyobb forgalmak lesznek kicsiket jobban bevonzza jobban lehet a zavarosban halászgatni, esetleg a mostaninál eszementebb vagy máshogy fogalmazva magasabb árakon "tőkét bevonni".

Azon pedig újabb cégeket venni amit apportálni lehet ha van rá szándék. Ami tovább gerjeszti a folyamatot.