Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vidi 0:2

matgab Előzmény: #828016

Dzsudzsi amúgy hihetetlen.

Tényleg maradt még 2-3 éve, amikor még megmutathatta volna, hogy tényleg jó játékos. Már annyit keresett, hogy a 6. generációja sem fogja tudni elkölteni azt a pénzt, ha csak picit is okosan kezeli.

Játszhatna örömből focit, nyerhetne komolyabb bajnokságokat, vagy nívós bajnokságban. Azért ott sem segédmunkás bért keresnek a játékosok. Mit csinál erre ez a szerencsétlen?? Megy egy nevenincs még gyengébb arab csapatba, ahol még pocakosan is befér.

Noormális? Mennyi pénz kell még neki. Én megértettem, hogy 25 évesen a PSV-ből elment a pénzecske csapatba, meg onnan még 5-6 évig nem akarja alább adni, mert ki dolgozna kevesebb pénzért, abban az időben, amikor keresni kell a pénzt. De ha már megvan az a pénz, amit már nem tud elkölteni sohasem, akkor miért motiválja még mindig csaka pénz?

Tényleg ennyire nem számít neki a foci szerete? Tényleg nem bír havi nyomorék pár millió forintért játszani és Európa ligában vagy BL-ben játszani, inkább kergeti a kecskék és tevék között a bőrt olyanokkal akik egy egyeneset nem tudnak labdába rúgni??

Nekem mindegy, csak akkor ne nyilatkozza, hogy neki a válogatott az első számú csapata, mert ezzel a mentalitással ő soha többet ne legyen válogatott, nemhogy csapatkapitány! Menjen Amsterdamba madamnak és ott ő lesz a capo...!