Regisztráció Elfelejtett jelszó

keményítőgyár

banyaiz Előzmény: #826209

Apport következő lépcsője. Nagyjából ugyanaz a szitu mint az előzőnél . Termelőüzem, új üzem ezért nincs múltbeli viszonyítási pont. A beszámítási ár nem mondható szerénynek finoman szólva.

Amin megakadt a szemem első körben PwC most Equilor végezte az értékelést. Elég furcsa váltás. A PwC nem bírt el a keményítőgyár értékelésével? :)

Nem változott az alaphelyzet vsz továbbra is az a kérdés a végső részvényszámra ha majd egyszer kialakul mit is tud hozni számokban. Jelenleg 430 millió környékén jár a részvényszám. A cég jelenlegi kapitalizációja kb 215 mrd Ft.

A véleményem sem változott nagyon nagyon komoly teljesítményre lesz ahhoz szükség ez a cég valóban megérjen 200-300 mrd Ft-ot. Nagyon a lovak közé kell csapni. Utolérje a "termelés" a piaci árazást. Ilyen állami hátszéllel megvan rá az esély, de nem egyszerű vsz.

Ez a Mészáros a tőzsdén történet továbbra is legegzotikusabb sztori amit valaha láttam. :) Pl most ebben az apportban 51%-ot visznek be az Opusba. Ez a sok résztulajdonnal variálás és akkor a maradék Opuson kívüli 49%-nak a tulaja is részben Mészáros de akkor miért nem viszi be azt is ? Ez a cégháló bonyolultabb nem is lehetne.