Hozzászólás
matgab Előzmény: #827434Rákattintottam az nso-n az állítsa össze a magyar csapatot cikkre, ahol a kezdő 11-et kellene kiválasztani...
Hát a védelembe be tudtam rakni 3 embert (és én behívnám továbbra is Korcsmárt- őt valamiért nagyon leírták, talán a holland 8-1 vagy valamelyik román égés után, de ő szépen tisztán játszott, simán beválogatnám).
Csatárnak betettem volna én is Sallait (vagy Sallóit? f@sz se tudja már) és a középpályán betettem volna Kiskokót a Vidiben nyújtott teljesítménye alapján és a másik 4 embert egyszerűen nem volt szívem a válogatottba tenni...Inkább hagytam a fenébe. Lehet Rossi is így van ezzel.
Egyetlen megoldás lenne : az izlandi taktika. folyamatos védekezés és abból egy két gyors kontra. Ezzel csak az a probléma, hogy Magyarországon nincs poszta képzés (talán a kapuson kívül) és ezért védőinknek általában fogalma sincsen , hogy hogyan kellene védekezni (pl. már az oldalvonal mellől beadó támadót is illene megtámadni), középpályásainknál már az is érdem, ha visszamegy egyszer egyszer védekezni és a gyors támadásokhoz nem áll rendelkezésre se gyors csatár (mert hát Szalai az minden , csak nem gyors), se olyan középpályás, aki egy-egy mesteri labdával képes lenne kiugratni egy elméletileg gyors csatárt.
Na szóval így kva nehéz játszani még az izlandi taktikát is, max közép alsó kategóriás csapatok ellen működne, csak ott meg elhisszük, hogy van esélyünk és nem állunk be védekezni...
Ezért kapunk ki a jobb és a rosszabb csapatoktól is.
Egyedül én menthetném meg talán a válogatottat, ha egy nagyobb összeget tennék arra, hogy X2...