Regisztráció Elfelejtett jelszó

-- vallási fanatikusok premier plánban --

Spade Előzmény: #827059
Én valószínűségi alapon mondom a saját számításom szerint h dupla nulla az esély nem wikipédia cikkekben olvasom úgy látszik már javíthatatlan faszfej lettél aki nem gondolkodik hanem hivatkozásokat keres.Szal ha nincs valami bias a szerveződés irányába akkor ez szinte kizárt.
Amúgy amikor a filmben mond valamit a faszi akkor azt szted szíjjelcáfolják h a tudomány nem támasztja alá, ellenben ha eskü alatt vallja h a szimulációk szerint 20 ezer év alatt kialakulhat azt már fogadjuk el gratulálok a logikádhoz. Speciel a szimulációhoz értek úgyhogy megnézném h a jóember mi a lofaszt barkácsolt össze mind1 mit vallott eskü alatt mert azt a tudomány szempontjából pont leszarom.
Aztán a belinkelt cikkeidet miért nem olvasod el különösen a wikipédiásakat én elolvastam nem cáfolnak semmit csak h nincs bizonyíték nem támasztja alá meg a szokásos. Azt h a fizikai állandók támogatnák az élet kialakulását azzal veti el h felteszi h lehetnek más formái is az életnek amit eddig nem ismerünk és azok kialakulhatnak a más fizaki állandók mellett is. Tehát valamit azzal vet el h feltesz egy még valószínűtlenebb lehetőséget. Gratula. A lényeg h nem tudjuk mi a fasz van még a fizikában sem nem hogy az élettel, a film azért jó mert megmutatja a problémákat

na megyek vissza gondozni a miattam meghalt lelkeket