Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vidi

matgab Előzmény: #826618

épp csak rálépett egy picit, lehet látni, hogy csak a cipője orra érintette a görög sípcsontját (az egyik videon látni jól látni), mert igyekezett korábban letenni a lábát. Arra meg nem számíthatott, hogy a görög becsúszó lába luftot rúg. Ráadásul elég páros lábas becsúszás gyanúsnak indult a görög becsúszása.

Egy szó, mint 100 , erre (és a görög szabálytalanságra se) adott volna normális bíró pirosat. Én mindig is (még a FIFA szabályok előtt) amellett voltam, hogy aki szándékosan sérülést okoz vagy arra irányuló cselekedetet hajt végre, azt azonnal ki kell állítani, sőt aki sérülést okoz az ne jöhessen előbb vissza a pályára, mint az aki a sérülést elszenvedte és súlyos sérülés okozása esetén durva kártérítést is kelljen fizetni az elkövető játékosnak és annak csapatának is a szenvedő játékos részére - mindjárt meggondolná néhány favágó, hogy mit csinál a meccsen. De ezek egyáltalán nem voltak ilyen jellegű mozdulatok.

Szerintem bár kétségkívül kicsi lett a Vidi eddig sem magas esélye, de hozható az a két gól, nem tűnik verhetetlennek ez a görög csapat! Egy kis szerencsével persze. Kell hozzá egy remek formában lévő Lazovics /Kokó és legalább egy hátvédek vagy védekező közép által szerzett gól is.

Legjobb lenne, ha már az első félidőben találna egy gólt a Vidi.