Regisztráció Elfelejtett jelszó

-- vallási fanatikusok premier plánban --

Ricsi Előzmény: #826588

Én továbbra sem gondolom evolúciónak egy faj alkalmazkodását a környezetéhez. Az, hogy a Japánok ma 20 centivel magasabbak mint pl 30 éve, az számomra nem evolúció.

Az evolúció az lenne, hogy jé, növesszünk tüdőt. Mert az milyen jó. De mit csináljunk vele? Fulladjunk meg a vízben. Vagy jajj de jó, kijöttünk a vízből, már nem is kell a kopoltyú. Igaz, a bolygó felszínének 70% víz, az élhető része pedig csak matematikailag számolható ki, de minek innen nekünk kopoltyú? (mert ugye a tengerekben lefelé is lehet élni, a földön meg csak a felszinen).

Hogy ebben a marha nagy evolúcióban miért nincsenek olyan fajok, amiknek mindkettő megvan, ...

És ha már evolúció, eleve miért jó dolog kijönni a szárazra, ahol hideg van, meleg van, uv sugárzás van, és rengeteg minden, ami miatt sokkal szarabb élni rajta, mint a vízben. De ha meg annyira jó, akkor miért ment vissza a delfin? Tényleg ő a legokosabb?

De ez csak egy példa volt, nem akarok rajta rugózni, csak arra akartam rávilágítani, én mit értek evolúció alatt. Aki meg akarja érteni megérti, aki meg nem, azzal nem tudok mit kezdeni, továbbra sem akarok azon vitázni, hogy a tigris, meg az oroszlán azonos őstől származik-e, mert egyértelműen igen. De az az azonos ős, na, ott vagyok én leragadva, a többi már mindegy.