Regisztráció Elfelejtett jelszó

-- vallási fanatikusok premier plánban --

tozsdenyul Előzmény: #825972

a mutáció az evolúció alapja, mozgatórugója

Mint mondjuk a gravitációs teória és a tömeg

Szerintem olvasd el minimálisan legalább amit a wikin találsz pár oldalt, hogy mi az evolúció, valami alapfogalmad legyen

Attól, hogy matematikus vagy még olvashatod (és értheted) a genetikát is

Nem kizáró

Nekem meg szakmám, nem gond

Szokásomhoz híven a konkrétum és link a hsz-emben:

http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/article/...

"Mutations are essential to evolution; they are the raw material of genetic variation. Without mutation, evolution could not occur"

Gondolom, ezt a részt akkor tisztáztuk.

Metróalagút nélkül nincs körtetermesztés.

Ahhoz szólok hozzá, amihez értek. Amihez nem értek, ahhoz nem szólok. Én ilyen vagyok. Vagy legalább utánanéztem. Vagy gyorsan beismerem, hogy a téma nem az enyém. Pl matek, pedig elhiheted, középiskolában egyetemi szintet tanultam. Hozzászólni mégsem fogok. Gazdag életem volt, sok mindennel találkoztam, foglalkoztam. Van ilyen.

Pl fizikához, statisztikához, íráshoz, fordításhoz, haditechnikához, földrajzhoz, marketinghez , tudományos kutatáshoz, meg sok tárgyhoz nagyon komolyan értek. Csináltam öket.

A világnak sok részét bejártam. Sok helyre bejutottam, ahova más nem. Kevesebbet éltem Magyarországon, mint kívüle. Így egy csomó mindenben nem is érthetjük egymást. Attól még, hogy érthetetlen, nem lesz kevésbé valós. Emiatt sok mindenhez mégsem szólok hozzá. Mert idönként értelmetlen volna. Pl egy oroszok átrohannak németeken témához hozzá tudnék, de igazából minek. Meg hosszú is lenne. Mint az evolúció téma.

Megismertem, találkoztam sok mindennel, mindenkivel. Pl egy Sinclairrel. "A" Sinclairrel. Fél éven át beszélgettem vele. Spade lehet tudja ki az, lehet nem. A malterhoz sem úgy szólok hozzá, hogy lövésem sincs róla.

Most a programozás lesz soron, és kb egyidejüleg mezögazdaság. Csinálni fogom öket, nem csak beszélni róla.

Hittel nem vitatkozom, de az lejött már korábban, hogy az evolúciónak az alapjait sem érted, úgy alkotsz véleményt. Ami nem baj, neked pl nem szakmád.

Szívesen adok hozzá linkeket, ha érdekel. Akár privátban is.