re
Koffein Előzmény: #825949Szerintem annyi az értelme, hogy biztonságot ad az embereknek. Ha nem is reálisan, hisz bármikor végig roboghat az orosz haderő, mire felébred a helyi sereg, meg a nato, már Münchent is elhagyták :-P
Én úgy vagyok vele, aki hivatásos akar lenni, az menjen, szolgálja a hazáját, a Natot, de vagdalkozni nincs értelme, mint ahogy nyuszi is teszi "Te tetted teljesen védtelenné az országot 3000 honvédre redukált hadsereggel, 0 tankkal.", hisz az összes kormány leépítés és a natoba való integrálás mellett tette le voksát. Nem látni, hogy x kormány alatt x%al nőtt volna a hadsereg létszáma, a haderő fejlesztés stb. Szinten tartást látni, ami még elég a nato követelményeknek.
EU kőkemény határvédelmének több értelmét látnám. Ha már migriket fogadunk, akkor átláthatóan, legálisan, ahogy kell, új lenyomat, fotó, papírokkal alátámasztva ki fia borja stb. ha nem tudja igazolni, fordulhat vissza. Gondolom amikor te is kimentél spanyolo.ba, ha EU-n belül is van, vitted a papírjaidat, bejelentkeztél a hatóságoknál, kézcsókolom itt szeretnék élni, és nem berúgtad az ajtót, Ricsi vagyok, igazolni nem tudok semmit, de higgyék már el.. mostantól ha tetszik, ha nem, itt fogsz lakni és kész, fogadják el punktum :)