Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

tozsdenyul Előzmény: #825777

1. Én személyeskedtem??

Te érveltél??

Jót röhögtem :))

2. Nem mondtam, hogy a kereszténység a múlt. Azt mondtam már ma sincs válasza a jelenleg is létezö reális családmodellekre, csak az hogy "elbaszottak" (idézet töled) illetve nincs válasza a jövö modelljeire.

Ettöl még fennmaradhat sokáig.

Ettöl még lehet, hogy egy nem-klasszikus családmodellnek sem lesz majd jó válasza.

De elgondolkodni el lehet rajta (már akinek megy, van akinek nem)

"na ezt nem fogom elfogadni és bele fogok pofázni a jövőben is."

"ezt a metoo változatot elítélem"

De legalább kiadtad magadból, reméljük megkönnyebbültél.

Számtalan cikkre reagáltam a másik topikban, hogy mit feltételezel rosszul, hoztam neked a valós tényeket az eseményekröl, amikröl te csak ferdítéseket találtál, illetve a valóságban létezö összefüggéseket az elöítéletekkel szemben. Akkor is a személyeskedés ment csak.

Én egy másik lehetöséget, egy másik véleményt hozok a diskurzusba, szemmel láthatóan annyira elfogadod, hogy a világból ki lehetne kergetni vele.

Azért örülök, hogy elmondhattam , és csak 26x voltam leszbi, travi, feminista geci az elfogadás és érvelés jegyében :)

Nem tudom, esetleg azért a jövöben fogsz majd olyan hsz-t is "ideérvelni", amiben nem jelenik meg az általad vélt szexuális orientációm?

Csak kíváncsiságból érdeklödöm, abból amit a témában hozol, nagy optimizmusra nincs okom.