re
tozsdenyul Előzmény: #8257771. Én személyeskedtem??
Te érveltél??
Jót röhögtem :))
2. Nem mondtam, hogy a kereszténység a múlt. Azt mondtam már ma sincs válasza a jelenleg is létezö reális családmodellekre, csak az hogy "elbaszottak" (idézet töled) illetve nincs válasza a jövö modelljeire.
Ettöl még fennmaradhat sokáig.
Ettöl még lehet, hogy egy nem-klasszikus családmodellnek sem lesz majd jó válasza.
De elgondolkodni el lehet rajta (már akinek megy, van akinek nem)
"na ezt nem fogom elfogadni és bele fogok pofázni a jövőben is."
"ezt a metoo változatot elítélem"
De legalább kiadtad magadból, reméljük megkönnyebbültél.
Számtalan cikkre reagáltam a másik topikban, hogy mit feltételezel rosszul, hoztam neked a valós tényeket az eseményekröl, amikröl te csak ferdítéseket találtál, illetve a valóságban létezö összefüggéseket az elöítéletekkel szemben. Akkor is a személyeskedés ment csak.
Én egy másik lehetöséget, egy másik véleményt hozok a diskurzusba, szemmel láthatóan annyira elfogadod, hogy a világból ki lehetne kergetni vele.
Azért örülök, hogy elmondhattam , és csak 26x voltam leszbi, travi, feminista geci az elfogadás és érvelés jegyében :)
Nem tudom, esetleg azért a jövöben fogsz majd olyan hsz-t is "ideérvelni", amiben nem jelenik meg az általad vélt szexuális orientációm?
Csak kíváncsiságból érdeklödöm, abból amit a témában hozol, nagy optimizmusra nincs okom.