Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #825727

A Videoton magához képest tudatosan játszott és lehetett látni, hogy egy valóban nála sokkal jobbképességűbb csapatot győzött le. Igen , irgalmatlan nagy mákkal, hiszen az első meccsen teljesen feladták a támadásaikat és ennek ellenére nem kaptak gólt (mert ennyire csak védekezést megoldani még náluk jobb csapatoknak sem sikerül általában megoldania, egy-egy gól azért össze szokott jönni, be szokta préselni a támadó csapat), a második mecsen meg hatalmas malacuk volt, hogy a bíró kiállította a támadó játékost, noha egy szót sem szólhattunk volna, ha épp egy tizit fújt volna be. És utána ennek ellenére 10 emberrel is beszorított a Ludogorec és kapufát is rúgtak. De mindennek ellenére legalább látszott valami tudatosság a Vidin és ezzel már magyar bajnokságot lehet nyerni! A csatáruk az a Scsepovics , az baromi gyenge volt, bár nagyon egyedül volt hagyva mindkét mérkőzésen.

A Kiskokó végre értelmes formát mutatott és Huszti és Juhász is legszebb napjait idézték.

De hogy a Malmö ezek után sima meccs lenne? NA ezt egyáltalán nem gondolom. Egyrészt a Malmö mindkét meccsén rúgott gólt a román bajnoknak és kiejtette azt, másrészt a magyar csapatokat már egy egy törpeállam félamatőr bajnok csapata is kemény kihívás elé állítja - lásd a Vidi első fordulója.

Az is érdekes, hogy a bolgár bajnok hogy bírt ekkorát fejlődni? Mert utoljára én bolgár csapatot akkor láttam, amikor a DVSC a BL selejtezőben kivert egy bolgárt és ott pont azt láttam, hogy egyáltalán nem egy egetrengető játékerőt képviseltek.