Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Tucsok Előzmény: #825699

„Igen viktoriánus vagyok …

2016. október 11. 15:37 Tucsok

Igen viktoriánus vagyok mert már akkor mondtam hogy Napóleoni hajlamai vannak amikor az SZDSZ szövetségese volt. Tudom hogy Soros finanszírozta a tanulása egy részét, és nem bánom hogy most élesen támadja,ez igazi jellemre vall. Viktoriánus vagyok mert akkor amikor a nemzeti oldalon vákuum keletkezett,felismerve a lehetőséget rögtön ideológiai fordulatot hajtott végre,és innentől már nem egy liberális ateista hanem egy nemzeti istenhívő lett,igazi jellem. Viktoriánus vagyok mert mint igazi antikommunista olyan emberekkel vette körül magát mint Martonyi,Kövér,hogy csak a két leg emblematikusabbat mondjam,de még lehetne sorolni. Viktoriánus vagyok mert az átmeneti időben maga mellé (fölé,talán ő vezényelte a Fidesz átalakulását) Tőlgyessy Pétert,és lehetett szidni az szdszt. Legjobban a következő mondásért szeretem : „ Ne azt nézzék amit mondok hanem amit csinálok”.Akarod tudni miért vagyok Gyurcsányista,Trumpista,Clintonista Sárközysta ? Van köztük különbség ? Vagy akarod tudni miért szeretem a most megújuló MSZP-t ? ( Most ismét beválasztották a volt MSZMP ideológiai titkárát a vezetőségbe)A beszélgetés onnan indult hogy a Népszabadság elvesztette az olvasó közönség 74 %-kát. Ez egy szám (a viktoriánus számrendszerben,amely a Népszabadság csődjéhez vezetett). Te mint vállalkozó tovább viszel egy céget ha a piac 74 % elveszíted?Miért nem lehet ideológia mentesen gondolkodni ?”

Valamikor Ricsi viktoriánusnak nevezett. Erre írtam a fenti hozzászólást. Jól látható hogy 1990 óta Orbán hívő vagyok,és ezért most a kiábrándultság….Az egyik kedvenc politikusom Tölgyessy Péter aki azt mondta hogy az a gyűlölet ami feléje irányult a régi társaktól amikor átlépet a Fideszbe az valami elementáris volt. Ezt a gyűlöletet érzem a fórum liberális tagjaitól,azoktól akik gyűlölettel vádolják a konzervatívokat. „Miért nem lehet ideológia mentesen gondolkodni ?”Én nem vettem a bátorságot magamnak hogy le „hitlerjugendezzek” egy régi fórum társat, annyit keresztényezzek mint toszdenyul ,úgy hogy előtte nem volt személyeskedés. Ezt a gyűlöletet érzem az egész Fidesz leváltásban. A múltkór azt írtad, hogy nem veszel Állampapírt, mert aki a Fidesszel üzletel az ráfázik. Helyette bankban tartod lekötetlenül a pénzed. Felvázolnál egy olyan esetet amikor rosszabbul jársz az Állampapírral ? A gyűlölet még a befektetésre is hatással van.

Rendben rosszul csinálja a Fidesz, van alternatíva ? Ne csak azért váltsunk mert őket utáljuk. Nem menni szavazni egy jó taktika de mit érsz vele ha 1 másik ember igen ? Érvénytelen szavazáskor a meglévő marad hatalmon. Nálunk itt a faluban van egy falu bolondja, ő is indul ő jó lesz ? Végezetül egy régi emlék: a 2014 választás hajrájában Mesterházy Attila mint MSZP elnök elment két hétre külföldre. Szerinted meg akarták nyerni a vállaszást ?