Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Láma Előzmény: #825447

"Tök mindegy, mennyit kaptak, pont nem érdekel"

Nem az a baj, hogy kapnak, hanem az, hogy ez a kapu nincs nyitva BÁRMELY magyar vállalkozás számára. Hasonló feltételekkel. Pl. Létesíts új munkahelyet 10 évre és munkahelyenként kapsz 10 milla adókedvezményt a 10 évre elosztva. Jól hangzik nem? Vállalkoznál?

"Most savanyú a szőlő a ballibsiknek (több oldal kommentjein is látszik), pedig pont örülniük kéne nekik is."
Először is. Tudom, hogy nem mindenkinek adatik annyi, hogy megértse, mégis szeretném újra leszögezni, nincs olyan, hogy ballibsi. Van jobb, bal és libsi. A libsi képes bármelyikkel együttműködni, annak függvényében, hogy éppen melyik akarja kevésbé ráerőltetni a saját mentális defektusát. Aktuálisan ez most a bal. Harminc éve meg nem a bal volt. Ha a vajda túlfeszíti a húrt és nagyot lendül majd az inga vissza, simán lehet jobb és libsi szövetség is egyszer majd az új balos geci ellen. Mert a libsi balról sem fogja tűrni ezt a vajda és követői által képviselt jelen mentalitást.
Az örömmel kapcsolatban: Se a mai bal, se a libsi nem hírdetett és folytatott még keresztes háborút a multi ellen, ha érted mire gondolok. Csak azért, nehogy azt sikerüljön leszűrnöd, hogy savanyú a szőlő nekem is, megnyugtatlak semmi bajom vele. Annyira biztosan örülök a hírnek, mint ahogy feltételezem te örültél anno a mercinek a szocik idején. :) Dobsz egy linket akkorról, az örömödről? :)
Ami problémás, az az ahogyan elértük. Nem megbízhatósággal, kiszámíthatósággal, ahogy a fidesz propaganda nyomja, hanem kis egérként verjük a harci dobokat az elefántbikák harca közben és dübörgünk a bajor bika mellett. Aztán örülünk a bajor bika szája széléről fizetségül, hálából felénk fújt morzsának. Én úgy látom az eddigiek alapján, hogy a nagy bikák harcába aktívan beavatkozni már akkor sem volt jó ötlet, mikor még mi is elefántok voltunk.
A BMW vagy 10 éve keresi a helyet a gyárnak a régióban. Megcsípték. Ügyes.
Jó az országnak, ebben egyetértünk. Az meg le van szarva, mennyire jó ez a bérből élőknek. Minden termelő multi betelepedése újabb szög a bérfelzárkóztatás koporsójába. Amennyire egybe esett a bejelentés a forint romlásával, még az se kizárható, hogy az is az alku része volt. Ha az volt, mennyi lesz a célár? Elég lesz vajon 350? Vagy a termelés beindításáig 400? Jó lesz az Audinak. Jó lesz a BMWnek, a mercinek. Jó az országnak. Nő az export. Egyetértünk. Örülünk vaze. Nem savanyú láthatod. Te meg belerokkansz az üzemanyag árba. Ott a példa amit a török pénzromlásról linkeltem cikket. Nacionalistának ott se drága semmi. Inkább beledöglik.