Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #822335

Nem én becsültem hanem mások leírtam a forrást okoskodjál ott, nyilván te jobban tudod hiszen full hülye vagy a gazdasági kérdésekhez (is).

Ja igen az angoloknál azért nem volt releváns az egy főre jutó gdp mert rengetegen a gyarmati közigazgatásban dolgoztak, de ezt sztem ha 100 évig gondolkozol akkor se fejted meg h miért. Tehát az angoloknál nem volt releváns a németeknek viszonylagt kevés gyarmatuk volt tudtommal a az ndk-nak meg még kevesebb de ezt is felesleges irnom mert átzuhan az agyadon

Te mondasz hülyeséget hogy lehet pariba hozni egy 2015-ös teslát az 1980-as trabival. A töréstesztje meg kb olyan volt mint az akkori bogárnak. Nyilván a faszukat verték volna az ndk-sok 35 év alatt és ugyanazt hozzák ki, nem? Te nagyon beteg vagy. azt ugyanolyan németek gyártották mint stuttgartban és nem pakik meg szírek mint most megint csak stuttgartban

A kérdést és a kommunikációt is befejeztem egy időre nincs nekem ilyen faszságokra időm, kötözködjél meg okoskodjál mással ne rajtam tölsd ki a bosszúdat mert a malterosok nem tudják a tervezett számú migrit behozni meg a kedvenc pártjaid is szívnak mostanában...mert a sok hülye bugris vidéki nem látja át h mekkora nagy adomány befogadni a sok migrit aztán szociális segélyeznia pedig sori bá is megmondta h az bizony qrva jó.....addig is hajrá fleto