dax
atiska83 Előzmény: #822206A dax nem variál teszi a dolgát! Te variálsz állandóan a döntésképtelenségeddel, meg az állandó linkelgetéseiddel.
Nem tudom, de nekem ebből marhára elegem van már, állandóan MÁS elemzéseid linkelgeted, meg az euwaxot naponta!!, hát könyörgöm valószínűleg mindenkinek le vannak ezek a linkek mentve, ha esetleg meg akarja nézni az ember, hogy más elemző mit vár, merre áll, megnézi privátba, de te állandóan linkelsz... összezavarva ezzel a topic népét (köztük többször már engem is, pl legutóbb kexelo fordított fej vállas rajzával aminek majdnem bedőltem...)
Lenthor megadja minden reggel az aznapi itinert, majdhogynem PONTRA pontosan. Ez az ő topicja, ahol megosztja a meglátásait. Elemeztél, rajzoltál te életedben egyszer is már egy chartot? Tudod mennyi meló van benne? Állandóan másokéval haknizol ...
Inkább hálásnak kellene lenni Lenztornak, hogy ilyen önfeláldozó és ennyi melót belefeccel abba, hogy másoknak ismeretlenül segít...
Itt vannak az optimális belépési pontok, de te akkor sem lépsz... majd itt siránkozol, hogy hmm, hát erről is lemaradtam, mert nem voltam gépnél ... el kell dönteni, dolgozol, vagy tőzsdézel, a kettő együtt nem megy, vagy esetleg hosszútávú pozikkal, de neked az sem megy, mert nem tudod menedzselni a pozid...
Úgyh please kevesebb topicszemetet...