re
Spade Előzmény: #822191nyuszi ne ferdítccsél, milyen orosz seggről beszélsz ???? Én nem szeretem és szerettem őket soha főleg mert trianon végső soron miattuk van. Erőszakos agresszív soviniszta csak a saját hasznát néző nagyhatalom éppúgy mint a többi.
A románok sztem most a korrupció ellenes ügyészséggel rábasztak ja a korrupció ellenes ügyészség is per definitionem malteros intézmény. Beengedték a malterosok szőrös lábát, magától az nem fog kimenni. A következő nagy háború iránban lesz és az oroszok célba vannak véve a malterosok által ez tény, legalább három részre fel akarják darabolni. H mi lesz azt senki nem tudja, de a történelem arra tanít h az oroszokat szárazföldön még soha senki nem győzte le még bármekkorának is látszó fölénnyel támadtak, bármilyen elmaradottnak is gondolták az oroszokat, egy Napoleon se nemhogy trumpi. És romániából sem fogja ebben tuti vagyok előbb lesznek ők szétbaszva hiába szopják veled együtt a malteros f@szt.
Örömmel látom h kun bélával meg elégedett vagy talán az ízlésedhez képest túl kevés embert akasztottak fel de úgy kb minden rendben volt vele. Gratulálok !
Az első vh-t lezáró békét a malterosok úgy köttették meg h tuti legyen a második vh, sokan ma már azt mondják h az 1. és a 2. az egy db vh ami több mint 30 évig tartott mind1 ez ügyben mit tett horthy vagy mit nem tett a jutalma vagy a büntetése az országnak kb ugyanaz lett mint a "győztes" cseheknek hiába szopkodták a malteros f@szt közben, a többi csak mese