re
banyaiz Előzmény: #821003Harry herceg nemi élete azért szerintem annyira nem szabályozható a királynő részéről. :) Mit tud csinálni akár királynőként a felnőtt unokájával ezen a téren? :) Ha beleszól még inkább ront a helyzeten .
Igazán ezekben a jelenségekben a világ változása ami lemérhető. Minden téren. Ezelőtt 70-100 évvel az elképzelhetetlen lett volna az asztaluknál egy színesbőrű üljön, nemhogy házasság. Amikor a japánok közeledtek Szingapúrhoz és britek a maláj csapatokkal közösen dzsungelharcban voltak velük a maláj és a brit tisztek fürdése külön helyen történt. A klubokba egy brit ha malájt vett feleségül nem léphetett be, nemhogy a maláj hanem a brit aki így házasodott.
Eltelt 70 év és Harry herceg nemi életének alakulásán le lehet mérni a világ változását. Egy kicsit átalakult.
Mikor egy Lewis Hamilton a királynővel ebédel. 70 éve abban se vagyok biztos azt megengedték volna neki felszolgáljon az ebéden, nemhogy a királynővel ebédeljen.
Enyhén szólva nagy változások.
Egyáltalán az ilyen cikkek, hogy Harry herceg korábbi szexpartnerei , vagy barátnői, vagy élettársai. Elképzelem ezt 1940-ben mondjuk a királynő unokájának a nemi életéről cikkeznek a lapok. :)
Valahol olvastam nem tudom kivel egyéjszakás kalandon esett át. :) Jó, hogy nem egy videót is mellékeltek hozzá a teljes tájékoztatás érdekében. :) Mindez a királynő unokájáról. Esetleg valami olyan cikk nincs ahol akikkel a házasság előtt lefeküdt nyilatkoznak mennyire volt kielégítő a királyi leszármazott. Még ez hiányzik.
Na most egy ilyen világban Erzsébet királynő mit tud mondani az unokájának mint kritikát vagy bármit? Azzal elkésett úgy 50 100 évet. Szerintem örül neki, hogy nem egy transzvesztitát vett el.