Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazati jog

Spade Előzmény: #819753

Nyuszi ebből látszik h sok mindent olvasol, de igazából nem érted ezért összezagyválsz mindent. A világháború a katasztrófára egy példa volt a ránk leselkedő 10000 opció közül nagy gazdasági válságnál pl a magánnyugdíjjal kitörölheted a segged .A drónhadsereggel meg nem fognak megnyerni a szuperhatalmak egymás ellen semmit felrobbantanak egy neutronbombát aaztán a drónok egy pillanat alatt leállnak meg lepotyognak mint a rothadt alma, mert beszarik az elektronikájuk. Ugyanez a progléma a robot civilizációval. Rendszeresen történik valami szupernova kitörés, feketelyuk összezuhanás vagy éppen összeolvadás galaxis összeütközés de egy hatalmas napkitörés esetleg a föld mágneses mezejének időleges befagyása pl pólusváltás esetén ami már nagyon aktuális a megnovekedett röntgen meg gamma sugárzás tönkreteszi aZ összes áramkört így a robotoknak és az AI-nek is azonnal reszelnek.

DE nem vélelenül írtam az EMBEREKRŐL és nem az általad dekódolt munkáról, nem is értem mit gondoltál mi a fasznak írtam nagybetűvel ? Beakadt az ujjam ? A fogyasztói társadalom lényege az ember mert ő fogyaszt és ez a lényeg nem pedig az h elvégzi a munkát. Ma amikor a szolgáltatás a gdp több mint 80%-a akkor a leglényeg az ember. Mert hiába állítanak elő a japok robotokat baszky, az nem fog étterembe járni nem fog filmeket nézni nem akar wellnessezni, nem akar vállalkozni kirándulni, hegyet mászni vitorlázni sportolni nam akar kényeztető masszázst, enni se akar, édességet legfőképpen nem, na és eü se kell neki és ferrarira se hajtt, Érteeeeedddd ? Ember nélkül a GDP rövid időn belül megzuhan a tizedére habár a munkát megcsinálja a robot csak mi a fasznak.