Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #819105

2002-ig a Fidesz volt kormányon. Csak épp baromi naívak és gazdasgáilag súlytalanok voltak. Az ország minden kulcspoziciójában szinte az msz(m)p és a szadesz emberei ültek. Elég megnézni, hogy a média hogyan működött akkor. Az egész ellenzéki kampány egy bizonyítatlan botrányra az "Ezüsthajóra" volt felépítve meg a Kaja Ibrahimra. Az ezüsthajón az ellenzék azon rúgózott, hogy ott 30 millió forintos sikkasztás volt. Ma már röhejesen hangzik, de akkor sem tűnt nagy összegnek. De mivel a teljes média ballib kézben volt -internetes sajtó akkor meg alig létezett még és az is csak baloldali volt.

TV2, MTV, Médiahatóság, RTL Klub... Főműsoridőben a Heti Hetes- kb ez volt a média színvonala és hozzáállása.

Simán tudott csalni az mszp, a naív fidesz akkor egy csomó szavazókörbe nem is küldött megfigyelőket, illetve azon személyek listáját akik szavazatra jogosultak de még nem jelentek meg -kiadták a választás napja során az mszp-seknek és azok mozgósították az embereiket. Akkor volt először az is, hogy pénzért vették meg a romatelepek szavazatait, lánc-szavazás stb.stb.

És amikor a MIÉP újra akarta számoltatni a szavazatokat (mert nagyon közel volt a parlamentbe jutáshoz) a választás után, akkor nem engedték újra számolni és egyből megsemmisítették azokat. Ha nem volt takargatni való, akkor miért nem engedték újraszámolni? Most mit szólna az ellenzék ahhoz, ha a fidesz azt mondaná, hogy nem számolhatják újra a szavazatokat valahol? Felrobbanna az egész facebook...