Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #819095

Mondjuk ezt a fidesz mostani eddig 8-12 éves hatalomra jutására lefordítjuk .

Őszödi beszéd utáni balhék és a haza nem lehet ellenzékben szövegek ide vagy oda ha Gyurcsány alatt egy hatalmas gazdasági konjunktúra történik akkor a fidesz vagy hatalomra se kerül, vagy nagyon neccesen 2010-ben.

Ha pedig a 8 éves kormányzása alatt egy iszonyat recessziót élünk meg ahol a fél ország a kukákat böngészi hátha van valami táplálék akkor migránsozhat és fejen állhat akkor sem nyer választás sőt lehet , hogy eltűnik a párt is a süllyesztőben örökre ha egyáltalán fel nem koncolja a keményen drogozó nép . :) Ilyenekre is sok példa volt már. :)

Mondjuk az mdf elsüllyedése nem kis részben annak köszönhető megkapták azt a hálás feladatot a rendszerváltást levezényeljék. Annak minden kijózanító gazdasági következményével. Ez rajtuk csapódott le politikailag mint negatívum. Jó kérdés lenne az is mennyire jogosan. Mert alapvetően vsz ha ott a világ gazdasági zsenijei alapítanak kormányt és vezetik az országot akkor is fájdalmas kijózanodásokon kellett volna átesni. Bár biztos lehetett volna bizonyos dolgokat jobban végezni.

Ami az igazi kérdés vsz az, hogy mennyi ráhatással tud lenni ezekre a folyamatokra. Mennyit tud rajta befolyásolni. Mondjuk konkrétan fidesz 2010-2018 közötti gazdaságpolitikája az alap folyamatokhoz képest mennyire pozitív, semleges, vagy negatív.