Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #819062

Venezuela teljesen más tészta.

Ott most Amerika büntet Chavez miatt. Mert hogyan is nézett ki az, hogy egy olyan állam éldegél meg szépen és jól, ami Amerika ellenes és kapitalizmus ellenes.

Most kapóra jött az USA-nak, hogy az olaj ára bezuhant, Chavez meghalt és a gazdaságuk összeomlott. Az USA meg elrettentő példának fogja használni a "venezuelai csodát" az összes főleg Dél amerikai ország részére, hogy ide jutnak , ha összerúgják a port az USA-val.

Soha nem lesz sehol spontán forradalom, ahol nincs érdeke valamilyen hatalmi csoportnak, hogy forradalom legyen. Ha nincs egy belső vagy külső hatalmi csoport, akkor az emberek -akiknek nincs fegyvere- tehetetlenek a karhatalommal hadsereggel szemben és hazamennek, úgy ahogy azt Fletó megmondta. Ha valamilyen hatalmi csoport fegyverhez juttatja az elégedetlenkedőket, energiát és időt és média felületet és pénzt biztosít nekik, akkor abból lehet forradalom. De olyan hatalmi csoport nincs, akinek most érdeke lenne a venezuelai helyzetbe beleszólni. Talán a ruszkik vagy a kínaiak, de azokat most leköti a Krím, Szíria, kereskedelmi háború az USA-val.