Regisztráció Elfelejtett jelszó

Zacher Gábor a betegellátásról

banyaiz Előzmény: #814062

A másik eset amiről most Zachert kérdezték ebben videóbanmikor trombózisos 50-es nő és ott pihentették a folyosón x órán keresztül , nagy fájdalmakkal, miközben a lánya már mindenkinek könyörgött csináljanak valamit.

Na most ha ebben a vizsgálat azt deríti ki minden rendben volt azért az elég nagyvonalú eljárás kell legyen szerintem. Főleg, hogy legalábbis a hozzátartozók elmondása szerint Zacher lekiabálta őket, aztán kiderült már menthetetlen.

Könnyen el tudom képzelni ezt a szitut, és még olyan nagy orvosi hiba se kell hozzá csak annyi, hogy kevésbé súlyosnak ítélik mint amilyen. Csak ez a könnyen elkövethető hiba élet halálról dönthet ezzel ha olyan az eset. Gondolom Zacher is abba szaladt bele megnézte mit diagnosztizáltak a kollégái és akkor szólt úgy a hozzátartozókhoz ahogy . Csak ez így elég rosszul jött ki legalábbis ami így kívülről lejön belőle. Rossz diagnózis még rossz kommunikációval .

Amit mond Zacher doki , hogy mennyi beteg milyenek körülmények stb érthető, biztos jogos. Csak ez nem menti fel ha konkrétan hibázik mert elvállalta ezt ilyen körülmények között . Mondhatná azt is ha vállalhatatlanok a körülmények ő ehhez nem adja a nevét. Viszont ha már elvállalta és hiba történt akkor csak a körülményekre fogni az necces szerintem is. Mert ez hozhatja azt a hozzáállást mindent a körülményekre fogni. Bármit hibázik valaki esetleg akkor a nem megfelelő körülmények a felelősek kizárólag ő mossa kezeit. Ez pedig hozhat hanyagságot is mint következményt. Vagy kommunikációban többet megenged magának mert a körülmények és akkor mit tud erről a hozzátartozó neki hol kell dolgoznia.