Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

banyaiz Előzmény: #813926

Szerintem nem a pc miatt van beszűkülve a mozgástér. A pc is a beszűkült mozgástérnek egy jellemzője. Mert egyszerűen már kicsi a világ, a világ beszűkült. Valamikor egy világkörüli utazás évekig nagy küzdelmekkel, most repülővel pillanatok alatt. Gazdasági értelemben is minden visszahat millió szálon, kommunikációban mond valamit másodperc alatt az egész világon látják stb stb.

Nem a pc itt ami beszűkíti a csókát hanem azok a következmények amik visszahatnak rá , az országára stb.

Szaúd Arábia nemzetgazdasága nagyjából az olaj buli. Megnézném mire menne ebben a világban ezzel a politikai-gazdasági berendezkedéssel ha holnaptól az olaj kereslet megszűnne, vagy elfogyna az olaj. Ezt a kiesett gazdasági tényezőt pótolni kellene.

Persze , hogy talpon kell maradni ebben egyetértünk csak vsz ezen nem segít ha hiszterizáljuk a népet ilyen módokon.

Brexit téma, vsz csöbörből vödörbe a briteknek, és én abban is kételkedem ezt a folyamatot végig tudják vinni. Szerintem sanszos az, hogy el fog húzódni a végtelenbe a kilépés, és egyszer eljön az a pont, hogy kell egyáltalán ez a brexit és visszatáncolnak. De ha végig is viszik szerintem ebben a globalizált világban értelme nem sok van, nem látom mit nyernének ezzel. EU jövője az jó kérdés, de ha szétesik az a brexit után is ugyanúgy sújtja a briteket, brexit ide vagy oda. Mikor egy amcsi jelzáloghitel buli összedönti a világgazdaságot korunkban. :) Akkor mit akarnak ezek a félkegyelműek a brexitjükkel nem értem. :) Nem látom benne a nagy megnyerhető dolgokat. Mit dönthet a bevándorlás ügyben pl azon felül amiről EU-ban dönthetett. Elméletileg persze dönthet akár lezárhatja a szigetét mindenki elől. Csak a gyakorlatban ezt elég sok tényező EU-tól független tényező értelmetlenné teszi.