Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

prospero Előzmény: #813883

nem tudom spade mit válaszolna, de az én válaszom az : hogy minden befogadás ami törvényes az oké, ami meg nem törvényes az nem oké. Az illegális belépés és kényszerű befogadás bárki által pl. nem oké (mivel kiutasítani se tudod). De nem oké, ha valaki csalással jut állampolgársághoz.

Távolabbról nézve a problémát: állítólag az ember azért tudott kiemelkedni az állatvilágból, mert absztrakt gondolkodásra képes. A létező határ egy absztrakt dolog. A pénz egy absztrakt dolog. Amikor tömegesen inog meg a hit egy absztrakt dologban - annál veszélyesebb dolog nincs arra a dologra nézve. Nincs veszélyesebb dolog annál európa határaira, határvédelmére nézve, egész európára nézve, minthogy a globális televíziócsatornák azt közvetítik, hogy bárki szabadon járja át az európai határokat emberi jogokra hivatkozva. Be is indult rendesen a tömeges migráció.

Tehát a kérdés, hogy mihez viszonyítasz. Gondolj bele, ha görögöknél, olaszoknál, spanyoloknál 1200 statuszt osztanak ki és nincs további illegális bevándorlás milliós nagyságrendben magországok felé, mert a határról az mehet tovább akinek kedvező a bírálata a többiek meg nem. Ennek milyen hatása van arra, hogy hányan indulnak el.

Azok akik támogatják a kormany intézkedéseit nem köpik szembe korábbi véleményüket, Orbán sem: 2015-ben megmondta, hogyha valaki szabályszerűen akar belépni, akkor kopogtatnia kell, az arra kijelölt helyen.

Állításod szerint jogosan kritizálod a kormányt, mert nem eredményes az intézkedés. Miért? 170 ezren regisztráltak, mint 2015-ben? Miért? 500 ezren vonultak át az országon mint 2015-ben?

Ráadásul hiteltelen vagy azzal a kritikáddal is, hogy a kormány az elrettentésre játszott és ez nem működik. Igazolni kéne tudni, hogy elrettentésre játszott, azon kívül, hogy az index.hu ezt írta, olyan személyek vádaskodása alapján akik közül sokan éppen valamely év január 1-én születtek.

Az embertelen körülmények állításodat cáfolja az emberjogi ítélet ugyanis, ahol az egyik vádaskodó bangladesi egyébként szintén 1980.január 1-én született és a peranyag alapjan éppen csak a bengáli/angol nyelvet nem értették...amelyek Banglades hivatalos nyelvei.