Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

prospero Előzmény: #813587

nem hirtelen, hanem bizonyos feltételek fenállása esetén nincs semmilyen megoldása a problémának: ezen feltételek amiket írtam: 1.érdekellentét Eun belül: a magországok /célországok politikai/kormányzati hatalomban lévő politikai elitjének jelentős része a bevándorlást támogatja szemben kke országokkal, 2.a schengeni külső határvédelem gyakorlatilag nem létezik, a külső határok szabadon átjárhatóak (kivéve Magyarország)

Szemben az általad állítottakkal hogy Eu-nak köszönhető a migrációs bevándorlás csökkenés csak akkor lenne igaz, ha az egyes tagállamokat azonosnak tekinted az európai bizottsággal.

Olaszok pl. nemzeti hatáskörben tiltották meg felségvizeiken az embercsempészek munkáját segítő civilek tevékenységét. Spanyolok nemzeti hatáskörben építettek kerítést...nem tudom támogatta e Eu pénzzel a finanszírozást, de ha igen, minimum furcsa, hogyha a magyart nem.

És attól, hogy nem írom oda, hogy állításaid minimum érvelési hibákat tartalmaznak több ponton, gondoltam, hogy világos azért vitatkozom

Ahogy kvóta kapcsán azt hittem megvilágosodsz, mikor leírtad a "tehermentesítés" szót...hogy a kvóta nem arról szól, hogy a 2015-ben 170 ezer itt regisztráltból átvesznek 54 ezret, a maradék 120 ezer itt regisztráltat meg rájuk engedjük a zöld határon át. De nem így történt, sőt még én lettem vádolva, hogy nem értem az érvelésed. Hát inkább arról van szó, hogy te nem érted amiről vitatkozol.

Szóval nem kell visszabontani a kerítést? Ezt örömmel nyugtázom. Te az élőláncos megoldás híve vagy napi 0-24-ben? Hát ezt nem igazán sikerült megvalósítani Eu-ban úgy látszik, ahol nincs kerítés ott nagyjából özönlenek a bevándorlók ... "működő határvédelem", élőlánc ide oda.

Ergo kritizálsz, de minek.