Hozzászólás
tozsdenyul Előzmény: #813580értem, hogy nem akarod az összes érvelési hibámat visszacitálni, de egyet se? :)
Én pl rögtön mutatok egyet a tieidböl: semmiböl nem következik, amit mondtam, hogy bármely ellenzék a kerítést lebontaná.
Pl. Jobbik nem fordul 180 fokot migrációs kérdésben minden két évben (!)
Az Orbán kormánytól egy ilyen propaganda kampány után egy dolgot lehetett várni, hogy migránskérdésben nem lesz kompromisszum, még ha minden mást el is kúr az országban. De megmutatták, hogy ezt is el tudják kúrni, és elvtelenül forgatják a köpönyeget ebben a kérdésben is, ahogy sosem volt semmilyen elvszerü dolog bennük. Na, te velük masírozol a végsökig, idönként idehazudva valamit, vagy terelve a geciségeiket védve. Nem elég kereszténynek, meg gentlemannak mondani magad önjelölt (vagy fizetett) propagandistaként, annak is kellene látszani. Az meg nem megy.
"főleg azért, mert a muszlim bevándorlókat korlátlanul beengednéd eu-ba...."
Gentleman a tököm, egy szar kis hazug vagy, aki bármit idetol, bármilyen pofátlan hazugságot, ami a fidesz propagandának vagy kommunikációjának érdeke.
És van pofád ezt idetolni azok után, hogy viktor 500 ezret bebuszoztatott az Eu-ba, sokezret meg Magyarországra, önként, de titokban.