A forum lehalt?
oreggySziasztok Urak! (Elso hozzszolasom. ) Eloszor is: nem bunkosagbol nincs ekezetes betu, hanem, mert ahol vagyok, nem lehet olyan billentyuzetet venni. Elofordulhat, hogy neha (sokszor) hulyeseget irok. Ezekert bocsanatot kerek mindenkitol.
Nem tul regen olvasom a forumotokat, de a vita Lenthor es Rbbj11 kozott, es Lenthor tavozasa, a forum felelmetes “lehalasat” eredmenyezte es ezt nagy karnak tartom. Amennyire (nemhaladokent) meg tudom itelni, Lenthor igen nagytudasu es boszorkanyos ugyesseggel kezeli a temat. (Vajon hany monitoron dolgozik? Es, hogy nem keveri oket ossze?)(Hi)
Masreszt, Rbbj11 altal kepviselt megkozelitest tartom jobbnak, sot csak azt. (Referalva a vita targyat kepezo bejegyzeseikre.)
Az mas kerdes, hogy Lenthor virtuozitasa nagyon imponalo. Mint a “trading” katedralisa. De ez elleneben, szerintem Rbbj11-nak van igaza. Es ez az igazsag sajnos nem olyan “szep”. Nem kinal a jovore biztos prognozist. Igaz Lenthor se, ha figyelembe vesszuk a “variaciokat”. Megis, a forumozok abban akarnak hinni. De mindenki? Ezert nincs egy hete bejegyzes? Hm. Nagy kar. Kerlek benneteket, elismerve Lenthor minden erdemet, elesszetek fel a forumot. Lehetnek nehanyan, (pl. en) akik szeretnenek tanulni. Meg egyebkent is az ervek utkoztetese mindenkinek hasznara valik. (Az ember akar be is lathatja, hogy hulyeseget irt.) Udv, oreggy