Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

prospero Előzmény: #813247

"azt kerdeztem, hogy direkt csak a muszlimokat fogadtak-e be?, ami retorikai dolog, nem azt jelenti hogy 100%

DE utana kaptal is egy konkret szamot a 80%-ot.

Na es akkor a sajat magad altal is elismert allitasaidnak megfeleloen, mivel a te allitasod szerint minden atlathato nem titokban tortent, es ott van a statisztikakban, ezert kerem a statisztikakat a menekultekre a befogado orszagok szerinti bontasban kulonos tekintettel az Egyiptomiakra.

Nyilvan meg tudod tenni. Hiszen ezt allitottad."

Nem ezt állítottam.... :-)!

Menedékkérelem kiadás kapcsán állítottam, hogy miért játszátok meg magatokat, mivel minden adat nyilvános és nem titkos.

Muszlimokra mondtam, hogy azért mert egy ország muszlim többségű, nem feltétlenül jelenti, hogy muszlimokat fogadunk be onnan. lsd. Egyiptom - kopt keresztények. Szír keresztények stb.

"(Es persze hogy tudom, mit nyilatkozott Balogh, 1500 kopt csaladrol nyilatkozott, akikrol ezek szerint te is tudsz.)

Hol talalom oket a nyilvanos nem titkos statisztikakban?"

Gondolom, Egyiptomnál, Iraknál egyéb származási ország kategóriában ahol kopt keresztények élnek.

"Szam szerint megmondod nekem, hogy mennyi ember kapott menekultstatuszt egyiptombol 2010 ota? "

Ne haragudj erre nincs időm, keresd ki, ha akarsz bizonyítani valamit Balog Zoltán állításával kapcsolatban.