Ryanair
matgab Előzmény: #811261Na én nem fizettem a helyért, hanem megbeszéltünk ott a repülőn egy-egy utassal egy helycserés támadást. Hogy ha emiatt lassabb a beszállás és emiatt késik a gép és kötbért kell fizetnie a ryanairnek, akkor legmélyebb sajnálatom...:-)
Amúgy érdekes, mert tavaly 8 országban jártam és az a megfigyelésem, hogy Magyarország a világ egyik legolcsóbb országa. Azt hittem , hogy Észak Afrika legalább olcsóbb, mint Magyarország, de egyáltalán nem. Kajálni étteremben Magyarországon olcsóbb a masszázs olcsóbb, a kirándulás olcsóbb, vagy az élelmiszerek, pékáruk , húsok, a piákról nem is beszélve, persze ennek lokális vallási okai vannak. Ami ott olcsóbb az a benzin és a gyümölcs.
De ugyanolyan árszínvonalú volt Guatemala is mint Magyarország amiről azt hittem, hogy jóval csóribb és Mexikó is inkább drágább volt. Az EUR-os országokról nem is beszélve, azok is sokkal drágábbak. Pedig amúgy az az érdekes, hogy jóval csóróbbnak néznek ki a fent említett államok lakosai. Az ingatlanok is drágábbak, mint Budapesten! (Persze nyilván nem egy marokkói falu ingatlanárait hasonlítom Budapesthez.).
Szóval Magyarország nem értem, hogy miért ennyire de ennyire olcsó?! És nem azért, mert flancos helyeken ennénk csak külföldön, vagy mert külföldi pofánk miatt drágábban adnánk nekünk a dolgokat, de egy Auchanban is drágább.