14-16old
banyaiz Előzmény: #810538Nem. Nem is fogok ilyen árakon venni belőle. Amire esetleg felcsillanna a szemem ha jövőre jönne valami rendesebb para a tőzsdékén, parához hasonló esemény . Aztán esetleg a Konzumot, Opust is piaci folyamatok elérnék hatással lenne árfolyamra a rossz piaci hangulat.
Olyan 100 Ft alatt talán rászánnám magam , hogy vásároljak belőle. Ennek az esélye minimális, hogy oda visszaessen ilyen részvényesi struktúrával nyilván. De ott vagy még inkább 50 Ft környékén . Az ugye 15-30 mrd környéki árazás lenne a cégre ami még mindig nem az a szezonvégi kiárusítás de tekintettel a speciális cégépítési technikára amit láttam az utóbbi hónapokban már lehet bevonzana. :)
Konzum viszont 1000 Ft alatt már vonzó lehetne a számomra ezzel a legutóbbi 3000 környékén betolt 30 mrd-os tőkével. 1000 Ft alatt kifejezetten érdekes lenne ezzel.
Opusnál is ezt a taktikát fogják alkalmazni a tőkeemelésre akkor felmehet ez az 50-100-as történet mondjuk 200 környéke alatti vonzó lehetőségre. Ahhoz be kellene tolni ide is mondjuk 700-on legalább 30 mrd tőkét.
Nekem ha már ebből a felmegy 100 X árakra mert jött Mészáros sztoriból kimaradtam ennyi kb most a játék.
+ követem a cégekkel kapcsolatos híreket mert nem semmi keverés van részesedésekkel, akvizíciókkal, magántőkealapokkal mint cégépítés elég különleges ez a buli sok szempontból. Ez mint "részvényen kívülinek" is felkeltette az érdeklődésemet. Politikai szála is a sztorinak nagyon érdekes.