weinstein
tozsdenyul Előzmény: #809074"amúgy nem utálunk semmit, te szítod itt a parazsat."
ja, semmit
"én nem weinstein mellett vagyok, hanem meeto jelenség ellen"
valamit azert csak ellenzel
"az ellen, hogy 10-20évig csend volt, most hirtelen, a semmiből jelenségek ugranak elő, olyan sztorik, a weinstein ügye rákapaszkodva, hogy jog alapjuk nincs"
sikerult nagy nehezen egy olyan esetet kimazsolaznod, ami nem metoo, es egy olyan esetet, ami a leggyengebb sztori a 40 masik kozott, es annyira nincs amugy jogalapja, hogy Louis C. K. azonnal beismert mindent :)
de igen, en kuzdok, mint malac a jegen
(Pamela Anderson meg a temaban megszolalva szegeny csak a vicc kategoria (a velemeny maga fuggetlen a szemelytol persze, de elrettento illusztracionak kivalo, hogy mennyire mukodokepes a logika)
megjegyzem, Louis C. K. rettento normalis, intelligens nyilatkozatot adott, helyzetelemzest, szerintem sokkal ertelmesebb szoveg a temaban, mint a Pamela fele hiteltelenseg, amit valoszinuleg akkor gyakorolt be, amikor Weinstein irodajaba ment, vagy amikor az n-edik szamu perverzet valasztotta ferjeul vagy fotosaul...
link C.K. velemenyehez itt: http://www.nytimes.com/2017/11/10/arts/television...
mondjuk nyoma sincs nala olyan gondolatmenetnek, ahol
megkerdojelezed hogy ki az aldozat, klasszikus aldozathibaztato paneleket sorolva, nem tartva oket valodi aldozatnak stb stb
en abszolut erzem a Polanski megiteleseben rejlo kettosseget, ezert nem ertem, hogy te hogyan iteled el polanskit es a metoo-t egyidejuleg, de gondolom majd nem fejted ki, hogy is lehet ezt osszeegyeztetni
polanskinal nem kerdezed meg, hogy ki a valodi aldozat, hogy miert volt olyan hulye a csajszi hogy odament? hogy mit mond Polanski ex-neje?
Hollywood ketszinu, ahogy a te hozzaallasod is rohadtul az
ahogy ketszinu az elvarasod, hogy azonnal jelentkezzenek az aldozatok, mikozben azonnal eloiteletes vagy veluk, es eliteled oket ismeretek hianyaban altalanositva - megis ki jelentkezne ilyen hozzaallasra szamitva?
es nyugodtan mondd el, hogy en mit szitok, az en szemszogembol nezve targyi hianyossagaidat javitom, es a ketszinu hozzaallasodra hivom fel a figyelmet, nem tudom, hogy ez milyen jellegu szitast jelent? :)