weinstein
tozsdenyul Előzmény: #809034"nem az erőszak mellett vagyok, hanem az ellen, hogy 10-20évig csend volt, most hirtelen, a semmiből jelenségek ugranak elő, olyan sztorik, a weinstein ügye rákapaszkodva, hogy jog alapjuk nincs. erre mit ír a média? bizonyítsa be az ártatlanságát! nem a bűnösségét kéne bebizonyítani? dokumentumokkal?"
Leírtam, de amúgy is elgondolkodhattál volna, hogy ez a 20 év ez a heppje a nöknek? Hormonális, vagy hogy? 20 év múlva üt be az ösztrogén? Ez szerinted ok nélkül van? (tudom, szerinted nem is áldozatok, hiszen az áldozat nem vár 20 évet, tehát ha 20 év, akkor ugye ergo nem is igazi áldozat)
Hogy ki vagy akadva, hogy szegény megvádoltak, most hogy, bizonyítsanak, meg dokumentumokkal.
Hát gondolkodjunk már. Semmi nincs ok nélkül. Vajon miért telik el 20 év? Mert feljelent, panaszt tesz. A weinsteines is, meg az is, aki hülye volt mert miért ment oda 10 cigány lába közé. Felháborító módon jöjjön dokumentumokkal. És kurvára semmi nem történik, mert pont olyan szövegeket nyomnak a rendörök, a cégvezetök stb, mint te. Hát ki itt valójában az áldozat? Tessék szépen hazamenni.
És nincs semmi. Csak azon te nem vagy felháborodva. Aztán egyszercsak valami átüti az üvegfalat. Egy eset. És hirtelen komolyan kell venni, akit eddig áldozatba se vettünk. És elöjön az elmúlt 20 év minden kapcsolódó esete.
Abból, hogy 20 év, te arra következtetsz, hogy nem is áldozat az ilyen. Én meg arra, hogy ha 80 esetben fordul elö, akkor nem véletlen, és más oka van. Pont a szokásos ellenállás és akadálypálya, ami miatt sokszor feljelentést se tesznek. Mert arra számíthatnak, ami töled is jön.
Aki odament az mind tudta, mind bevállalta. Mind széttette. Hát ki itt az igazi áldozat?