Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Csusza Előzmény: #802930

Légtisztítóval kapcsolatban nincs tapasztalatom, parlagfűvel viszont annál több.
Azt ajánlom, hogy ne kísérletezz mindenféle alternatív dologgal, reménytelen. Viszont a tüneteket kezelni kell! Ez nem kényelmi probléma, hanem a kezeletlen allergia sokkal súlyosabb következményekkel járhat, elsősorban asztma alakulhat ki belőle. Aki asztmás, annak nem kell ecsetelnem, ez milyen klassz betegség.

Levegőt tisztíthatsz otthon, de nem élhetsz két hónapig bezárva, ki kell menned az utcára. Bár éjszakára esetleg jó lehet.

Akik mindenfelé a "jobbnál jobb" tanácsokat adják, ők nem betegek, úgy könnyű okosnak lenni. Vagy esetleg hülyék, és nem kezelik magukat.


Én sem vagyok gyógyszerpárti, de nincs más megoldás. A hirdetett szarságokat, orrcseppeket, egyebeket hagyni kell a fenébe, és szedni a Loratadint. Ez szinte ugyanaz,mint a tv-ben hirdetett Claritin, csak a Loratadint felírhatja az orvos, és így nem vagyonokat kell elkölteni rá. Van egy újabb, sokkal kíméletesebb gyógyszer is -neve nem jut eszembe-, állítólag nagyon jó, de nekem az tavaly nem vált be, így maradtam a Loratadinnál, napi egy szem, és szinte teljesen tünetmentes vagyok, csúcsidőben napi 10-20 zsepivel és 5 tüsszentéssel megúszom.

Végleges megoldás esetleg a dezinficiálás lehet, ez egy közel egy éves kezelés, ami alatt apránként adagolva hozzászoktatnak az allergénhez. Van, akinek sikerül, van, akinek nem. Én nem próbáltam.