Regisztráció Elfelejtett jelszó

0,8 v 1,6 :o)

banyaiz Előzmény: #786909

Ha nem is 1,6, de 1,16 megvan. :)

Egyszerűen elképesztő , hogy megint a tankönyvi forgatókönyv működik. A legerősebb a dollár kb mikor az első usa kamatemelés megtörténik. :) Minden különleges körülmény ellenére. Annyira éles helyzetnek gondoltam ezt, hogy usa már emel ecb lazít ami a csövön kifér, és a piac átlépett rajta pedig ez amcsiknak egy nagyon éles szitu lehetett volna tovább erősödik brutálisan a dollár.

Nem biztos így van de nekem az az érzésem nagyot dob az eurón , hogy várja a piac a Macron Merkel programot idénre . Ahhoz persze először Merkelt meg is kell választani. Aztán ez végre lehetővé teszi majd a kamatemeléseket ECB részről is. Szerény lassan 10 évvel a válság kitörése után.

Trump mit fog alkotni az talán még ködösebb a számomra mint korában. Veri a mellét mekkorát emelkedett a tőzsde mióta elnök, de konkrétan nem csinált semmit, viszont megígért mindent. Közben a twitteren van nagy szócsatákban. és nem látom ebből mi fog kisülni. Olyan dolog ami meghatározó gazdaságilag adóprogramja, beruházási programja stb amiket beígért és most is lebegteti folyamatosan. Nem úgy tűnik nekem ura a helyzetnek.

Mondjuk lehet az a legjobb ha csak a felszínt karcolgatja és a twitteren megváltja a világot szavak szintjén. :) Mert igaz ezzel nem hoz plusz pozitívumot de legalább az alap folyamatokat se rontja le. Lehet ez a legjobb verzió , mert költségvetésileg ilyen államadósság mellett valami nagyot de rosszat lép, akkor jobb lett volna ha marad a valóságshow műfajnál. :) Ezért talán nem is akkora baj ha megkarcolja a felszínt aztán twitteren fényezi évekig.