Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

:) sok soroscsicska

banyaiz Előzmény: #799543

Az valószínűnek tűnik, hogy ezért az egész "értékválságért" vagy az értékek változásáért vagy nem tudom minek hívjam, nem a más nemi identitásúak, akik azonos jogokért kampányolnak, tehetnek.

Viszont lehet velük kampányolni , az összes párt pro/kontra felveszi ezt a dumájába ilyen olyan megközelítéssel. Ideális bűnbakok , vagy ideális terep a szabadságjogok kiszélesítésére stb.

De nehéz lenne azt állítani, hogy az ő jogaik milyensége határozza meg ezt az egész kulimászt. Politikusi szájtépések szintjén pro /kontra ideálisak .

Szerintem valahol jogos az igényük erre, elvi kérdés a számukra miért ne lehetne egy papírjuk arról , hogy házasok, miért nincs erre joguk ha mindenki másnak van. Másik oldalról rettentő furcsának tartom azt, hogy két fiú, vagy két lány áll az anyakönyvvezető előtt és örök hűség stb. :) De ha ezt az érzelmi részét félreteszem, nem ennek a jognak a megtagadása fogja a világot jobb hellyé tenni valószínű, vagy érdemben mássá. Mélyebb folyamatok szerintem amikre semmiféle válasza nincsen mai kor vezetőinek csak sodródnak , közben kinevezik magukat kereszténynek, vagy liberálisnak, vagy konzervatívnak aztán ezt is váltogatják mint a házastársukat.

Vagy házasnak, aztán társkeresőnek és megint házasnak , és megint társkeresőnek, lásd pl Deutsch nem tudom 4-5 feleségnél jár kb . Gondolom nagy befolyással van az értékrendjére az, hogy a homoszexuálisok házasodhatnak e , akkor nem venné el a 6. feleségét, vagy nem válna tizedszer is.

Na most ezek jutottak eszembe az ügyről.