Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #797575

Ez mindig csak utólag derül ki. Most én is elbizonytalanodtam mert gyorsan visszajött ide 7800 környéki vételemtől ide vezetem vissza, hogy csábító egy kicsit most újra eljátszani ezt, de eddig még ellenálltam.

Halak, hát voltam pergetni többször éjfélig hajnali 2-ig, fogtam 3 kilósig süllőket utóbbi időben. Szépek jöttek és viszonylag sok kapás volt. Harcsa nem jött pergetve egy gyanús volt de azonnal lemaradt . Kuttyogattam, de nem jött. Bottörés volt, de nem haltól Iszapgilisztát akartam még szedni nem jött. Hullámvasút a szedése mert néha annyi van ez a ritka, máskor mintha egy darab nem lakna ott. Csak pár nyamvadt nadályom volt nagyon nyeszlettek, nem is jött rá semmi. Párszor már megfogadtam ha nincs jó csalim akkor nem kuttyogatok. :) Csábítás nagy volt. :)

Van egy jó hely zsilipnél ott cirkálnak a süllők ebben az időszakban sok éves "megfigyelés". Harcsatilalomnak vége majd harcsákat üldözöm kuttyogatás beindul most ez a dög hőség nagyon jó idő erre . Nyomatom de a rekorddöntés nem fenyegetett eddig. Nem értem egyébként miért nem jönnek 30-on felüli harcsák , vagy 4 kilón felüli süllők a horgomra. :) Tavasszal is ha jött pár kilósak harcsából, és abból is szinte alig mutatóba. Trükkös jószágok a nagy példányok.