önkényes limitárkorlátozás
lagwagoner Előzmény: #796806Még folyamatban levő ügyről van szó így nem árulhatom el, mert nem szeretnék konkrét publicitást adni a dolognak, csupán az eset miatt írtam le. Az ügy kimenetele viszont generálhat nyilvános publicitást ügyemmel kapcsolatosan, konkrétumokkal. Úgy gondolom, hogy az alapmegállapodás, üzletszabályzat és végrehajtási politika pontjainak súlyos sértése valamint a piac szabályainak megsértése, nem éppen pozitív a cégre nézve. Úgy tudom más brókercég törve magát ilyenkor csendben kártalanítja az ügyfelet (Jó a Questor, Buda-Cash nem). Ezek meg hülyének nézve próbálják úgy beállítani a dolgot, mintha már ők rögzítették volna a megbízást csak az nem teljesült volna a tőzsdén (de előtte meg leírták, meg telefonon megerősítették hogy igen -értelemszerűen- nincs rögzítve a limitáram, és látják a sikertelen próbálkozást, és igen a felfüggesztési limitkorlátozás miatt van, tehát ellent mondanak maguknak az indoklással. Ezek vagy nem értik az ügyemet vagy úgy tesznek, de kezd elfogyni a türelmem) így próbálva kenve a felelősséget a tőzsdére, meg rám, hogy miért nem adtam piaci megbízást, amikor nekem jogom van olyan tipusú megbízást adni amilyet akarok (szabályzataiban van benne), azaz nem akartam bármi áron eladni a papírt. Szerintetek? Gyártom folyamatosan a leveleket, és várok...de ha van ötletetek, azt várom. Biztos vagyok a dolgomban, mert saját szerződéseik is kimondják az igazam, és a képernyőfotók és az ajánlati könyv is egyértelműen bizonyítja az álláspontomat, hogy semmilyen árkorlátozás nem volt az adott küszöb alatt az adott időben, folyamatosan, az alaptermék függvényében alakult az ár, megfelelő mennyiséggel. Én lassan nem elégszem meg a károm megtérítésével...úgy gondolom, ha hülyének néznek és húzzák az időt, akkor legyen következménye az arroganciájuknak! Egyébként már technikai hiba miatt volt kártalanításom pár nappal korábban, azaz ők is tudják, hogy bugos a rendszerük....és még ők sem tagadják, hogy bizony nem tudják az adott piaci feltételszűréseket lekövetni rendszerükkel, de valami miatt most nem akarják bevallani és küldik a nem éppen az ügyembe vágó jogi bablat....
Akkor vegyék ki ezen feltételszűrést inkább, kártalanítsanak, jobb ha a tőzsde küldi vissza a megbízást, de ez milyen kereskedési platform így, hogy korlátoz egy alapkritériumot, melyhez joga van a befektetőnek?
Mindnyájunk és a tőkepiac érdekében várom a javaslatokat...!