Balcsi
KoffeinA hétvégén ismerősökkel lementünk a Balatonhoz. Ami nem hírérték, de ami meglepett, hogy a strandok kajáldáiba gyerekek dolgoznak. Ránézésre középiskolás gyerekek sütöttek, főztek. Kb 10ből 3-4 rendelés el lett rontva. Kértem egy dupla sajtos burgert, meg is kaptam sajt nélkül. Másik asztalnál lévő fagyott halat kapott. Mondom le kéne öblítenem egy sörrel, 3 ember volt előttem, akik 2 kávét kértek, a 2 kávé elkészítése kb fél órába került. Már csak röhögtem, hogy mennyit szerencsétlenkedik a pultos. Fogta a fejét, számolt, ide oda ugrált, fújtatott, nem látta át a pultot. Pultra tettem a sört, hogy azt kérem, erre kirohan a hűtőhöz melyiket kéri? Mutatom ezt, az alkohol nélküli lónyálat. Vissza, literjének árát kifizettem 450, kapott egy mátyást, erre fogja a fejét, mintha hasogatna, de csak fejbe számolt, tuti már az ujjait, meg a lábujjait is bevetette és kijött, hogy a visszajáró egy rákóczi meg egy 50es lesz. Hihetetlen, ha nem látom el se hiszem... :)
Mindeközben azon gondolkodtam, hogy miért nem fejlesztenek? Kártyával nem lehet fizetni, csak kp, rendelést kockás füzetbe írják kb 3*6 kockát használnak fel egy rendelésre, a nagy tömegbe elírhatja, nem tudja elolvasni a szaki stb, fizetést paypassal, vagy festipay jellegű kártyával fel lehetne gyorsítani... áááá dehogy, minek? kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mi balcsink... :)